Halloween Tema

2012-10-31 14:59:00 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


 Fint tema man har på bloggen nurå!  Halloween. haha! Ändrade headern och färgen på bloggen förtillfället nu när det är halloween Föredrar zombies men tyckte pumporna såg läskigare ut och färgen jag valde passade in på något vis! Och dagens låt(Startsidan) är "This is Halloween" av Marilyn Manson! Och här nedan är en bättre "This is Halloween". Det var allt för idag! Tack!^^
  Nu ska jag ut på väla med Wiktor. Det ska köpas en present eller vad han nu ville. Trolololo!
 
 
Stay Tuned For More Crap...
Cheers!

Träning, solrosfrön och DayZ

2012-10-26 22:01:15 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Quick update! Lol
Nu har det nästan gått två veckor utan träning. Har mest bara varit stilla im in stol och låtsas vara produktiv och käkat solrosfrön. Det ska man inte hälla i sig för mycket av så som jag gjort nu i två dagar, blir jäkligt knölig i magen eller vad man ska säga. Man känner sig, rent ut sagt, konstant bajsnödig och får en dålig andedräkt.
  I alla fall så tog jag i kraaagen och tränade en del idag fast jag dessutom har haft ont i huvudet hela dagen. Och jag tro att jag behöver vända dygnet eftersom jag var uppe utan problem till klockan fem om inte mer..
 
In other news så ska jag nu försöka spela lite DayZ med ultra lagg. Känner jag att jag vill prova det igen, men kan inte göra så mycket åt att min dator suger snopp likaså att mitt internet segar när alla är hemma och laddar ner sin porr. Kan själv ladda ner skit upp till 8mb/sek ungerfär, men har inget jag känner för att ladda ner.
  Sist jag lira DayZ gick det bra tills jag blev skjöten i ansiktet av en kille som jag räddade från en armé av Zombies. -.- Ragequiten direkt därefter liksom.
Imorgon läser jag förmodligen en del i Företagsekonomiböckerna. Har liksom Prov på Tisdag! Rätt najs faaaaaaktiskt! Kommer gå bra.
 
Vad är DayZ, you say?
För att inte fylla en sida om ett fkn spel så är här en filmsnutt.
Det är rätt nice och perfekt tidsfördriv för folk som gillar zombies n shit, men det har en hel del buggar.
 
Stay Tuned For More Crap...
Cheers!
 

Entertainment

2012-10-24 17:12:00 / 7 kommentarer kommentera inlägget?..


Eftersom min dator är så jävla kass så har jag kollat på när roligt folk har spelat DayZ, istället för att göra det själv, och eftersom mitt internet är eftertblivet kollade jag dessutom när de spelade Trouble in Terrorist Town mm.. jag skulle verkligen behöva en ny dator. Inte bara för att spela på men även för att 'öva' inför den framtida business där jag kommer tjäna massa pengar. Men är bara en dröm just nu. Hade varit kul att diskutera det hela med någon som faktiskt var intresserad i datorer och spel. Men min äldsta bror är ju typ.. osocial. Han verkar dessutom tappat intresset för teknik numera ändån. Anyways ..
 Satt uppe precis hela natten och kollade på bland annat Seananners. Han är så jäkla underhållande. Gillar du gameplays så checka in honom. PewdiePie spelar lite tråkiga spel numera tycker jag och skumma Amnesia banor. Sen är ju BigSteveFromEngland som pratar om Sverige och RayWilliamJohnson rätt så underhållande också. Får inte glömma de efterblivna animationer från många olika tubare också. Hilarious shit!
 
Jag vet att skriver riktigt random idag.. Är trött som ett as och smått uttråkad med. Blir förmodligen att försöka öppna Företagsekonomiböckerna sen med.
Bäddar in något av de senaste klippen från varje tubare jag nämnt i detta inlägget, och lite till, här nedan för att jag inte har ngt liv.
 
SeaNanners
 
PewDiePie
 
RayWilliamJohnson
 
 
BigSteveFromEngland
Inteden senaste av BigSteve men senaste roliga. xD
 
Också några av de störda tecknade klipp.
 
egoraptor
 
 
psychicpebbles
 
 
OneyNG
 
Gonzossm
 
 
Stay Tuned For More Crap..
Cheers!

Lol, That's So Me!

2012-10-21 22:22:00 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..



En länk på Facebook ledde mig till denna sida: http://lolthatsme.tumblr.com
Fick syn på bilden nedan. Och slängde ut mig högt garv! Så jävla klockren! HAHAH!
 
Också denna.. xD 
 
 
Stay Tuned for more crap...
Cheers!

Soon... (Not That Soon)

2012-10-19 14:25:00 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Iphone 5 32GB Black
 
Oooookej... då vet jag iallafall att jag får MY NEW SHIT om 5 - 6 Veckor.. PishPosh! Ska det verkligen behöva ta sån tid?! Varit utan en fungerande mobil tillräckligt länge. Känner handikappet emellanåt alltså.. Dont make me wait any longer! Pleeeaaase.. lol. Hoppas den är här första dan när det gåt fem veckor. Vecka 47 - 48 ska den vara här! That's probably all for today, folks!
Stay Tuned For More Crap...
Cheers!

No More Phone Available

2012-10-18 18:17:00 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


 
JA! Då har mitt abonnemang gått åt helvete. Gick upp på tisdagmorgon och skulle ta bussen. Som alltid så köper jag SMS-Biljett för att ta mig runt i Helsingborg. Står i buskuren och ska nu skicka iväg SMSet. Det gick inte... Men ojdå "Ingen Service" Vad fan är nu detta? Kom igen funka nu bussen är här om 2 minuter. Men det gick inte.. av ren vana så trodde jag att det skulle kunna gå att ringa morsan efter skjuts.. HAHA det gick ju inte det heller.. inget internet eller någonting funkade på den. 
 Ajja då är det bara till att gå upp igen. Kunde inte heller ringa skolan att säga att jag inte kunde komma dit så jag slog mig ner vid datorn och släng iväg dagen istället.
 
Morsan kom hem vid tre tiden, tror jag. "Funkar din telefon?" Fråga hon. Nope.. vafan har hänt?
Eftersom min mobil betalas av morsan så hade hennes också lagt av. Hon blev rätt så förbannad för hon måste ha sin till arbetet. Det var någon räkning som vi betalade när jag skaffade telefonen. Kommer inte ihåg vad det egentligen var men det var någon slags försäkring. Något som vi egentligen sa upp redan då med. Men den skulle betalas flera gånger så den var rätt hög. Utan ett brev, påminnelse .. inte ett pip om det. Vi visste alltså inte att den existerade. Men närå mitt abonnemanget sades upp utan någon som helst varning. Stack till Maxi och fixade ett ruttet busskort så jag kunde iaf sticka iväg idag och plugga min Företagsekonomi. Vill inte sumpa det direkt. Böckerna kosta en del, hahah. (Böcker kostar mycket tydligen)
 Men efter det stack jag då hem och käkade MAUT och morsan berätta att hon fixat nytt abonnemang med nytt nummer.. och även en ny telefon. Det skulle också vara billigare.. men fortfarande hos TeleSnor. Jag sa "hoppas det inte är nån jävla samsung." haha, vet inte riktigt varför jag sa det. bryr mig inte så mkt egentligen. Iallafall var det en iPhone 5 med 32 GB minne som jag skulle få. Ringer för månadsbeloppet. Dessutom surfa upp till 5 Mbit/s med en surfvolym på 1 GB/månad och har 3000 fria sms/månad.
Lagom för mig som knappt ringer. Men undrar om surfandet duger då jag använder det en hel del faktiskt. tex facebook eller reseplaneraren osv. Men får väl se. Man ska inte klaga. Flinade när jag fick höra att det var femman då det är en likadan fast längre. Ändån.. en svart iPhone 5 är rätt snygg.. kollade ett klip på youtube för att se fram emot det mer. Visste inte att den var slipad med diamanttjosanhejsan. Hoppas den är lika tjusig och glänsig när jag har den i handen.
 
 
Det jag stör mig på är att jag kommer få ett helt nytt nummer. Jag hade liksom ett sjukt enkelt nummer.. vill inte ha ett cpnummer. Jag kommer aldrig komma ihåg det i så fall.^^  Mitt gamla var 07 33 342 342. Men det är bara ett minne blott nu iaf. Existerar inte längre. Allt liksom bah *poff* Gone! Kommer bara ge mitt nya nummer till de som ber om det snällt. Wiktor är ju ett måste han ringer mig gång på gång ju.. haha, den mest sociala polarn jag känner. Också min äldsta vän som man har bra konakt med i minst 14 år. Aldrig haft några större problem med honom .. *snyft* han är go han.
 Det var lite off topic men det är mest för jag inte har ngt mer att skriva så.. Vi säger stopp här!
Stay Tuned For More Crap...
Cheers!

Waffles?

2012-10-14 14:35:39 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


 
DO YOU LIKE WAFFLES!?!?!? 
 
 
Jajamen, idag blir det våfflor.. efterlängade våfflor med syld och grädda ä det godaste! Yummy!
Kan inte vänta.
Det saftas i munnen... *smask*
 

Lite Roliga Bilder

2012-10-03 00:22:00 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Lite Roliga Bilder som jag tänkte ladda upp för några dagar sedan men glömde att göra. Tog en titt på mina bilder på datorn och hittade dem nu så jag passade på att ta min tid att lägga upp dem nu. Enjoy!


Också har vi här nedan två bilder som påminner om mig.
 
Funderar på att fixa ett finare sätt att ladda upp bilder på. Men orkar i alla fall inte det nu.
Stay Tuned For More Crap..
Cheers!

Tourettes Syndrome

2012-10-01 21:05:00 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Tourettes Syndrom är fan ingen härlig sjukdom att ha men när jag hittade en video på youtube, om 3 män med Tourettes, så började jag seriöst Asgarva. Det är så jävla random när de skriker skit bara sådär. Vet att det inte är lätt för dem med tanke på att de inte kan kontrollera det. Men jag antar att det är min sjuka smak av humor. En av dem börjar så fortsätter resten att snea.
 
Kolla på videon här:
 
"I love my kids ki-ki-k-k-k-kellogs cornflakes! Bullocks!" *vissel*

  
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu