Pokéawesome

2012-03-28 04:21:29 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


 

Pokemon AWESOME!

 

Oh hey pikachu, i choose you!
PICKA-CHEEWW

Bitch, I'm a Runner!

2012-03-27 00:00:07 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


RUNNER
...som i att börjat jogga.
Minst en gång i veckan, varje Måndag, vissa Onsdagar och Fredagar. Men Måndag är en måste.. Bara att jag börjat göra det är ett fkn stort steg för mig som rökare. Vill du känna som mig när du springer så be någon hoppa upp på din rygg och låt personen strypa dig medans du springer.
Spottar och har mig som in i helvete , haha så jävla bra att man har sällskap när man springer ifall jag skulle trilla ihop på marken och dö! Änn sålänge har de inte hänt. Hoppas jag slipper det också. heheh.

Ut genom dörrarna och snacka med polaren vilket håll ni ska ta och på med lurarna, på med awesome musik och SPRIIIIIIIIIING... nej inte springa .. Säger jag "spring" till Wiktor så tar han det som att man ska kuta på så lång sträcka på så liten tid som möjligt, med andra ord så flyger han iväg med vinden. Den killen är sjukt mycket snabbare än vad man tror. Fucked up grabb!
Jogga skare va, eftersom jag dör om jag anstränger mig för mkt så försöker jag hålla en låg takt men det går ändån undan. Samma takt försöka hinna med Wiktor så klarar man sig.
Jävla jobbigt att springa när man knappt kan andas, snor, saliv och hostningar.. Får ju faktiskt skylla sig själv att man fastna vid ciggen några år tillbaka. Undra hur det skulle varit idag om man inte fucka sitt nyckelben när man tränade förrut.. Eller om man fortfarande gick på kampsport. Hade jag då rökt idag? Hade jag vara BÖFF!? No one will ever know... Få igång kondisen så kan man springa långt utan problem, gäller bara att göra det regelbundet och inte slacka! Inget "tar det imorgon"! Fuck dat shit!
Nu ska man fixa kondisen inte röka som en fucking industriskorsten och köra på! Sen kommer dagarna man kan gymma ordentligt med förhoppningsvis Wiktor eller Johan eller bägge två! Svettigt nice!
Fkn love workout!
Vi har dock inte hittat vår typiska runda utan springer mest vad vi känner för.. har en karta på vart vi sprang idag.. om man ser ngt.

Joggingrundan(Tog kanske 4-5h totalt.)

Startade på Johan Barnés Gata till och genom Pålsjöskog. Vi stannade till på utegymmet och utförde lite övningar. flexade, stretchade och sprang vidare ner för en massa trappor och till strandvägen. Vi följde Gång&Cykelbanan och fortsatte hela vägen genom Gröningen. Svängde vänste vid gröningens slut upp till drottningg. och in i en butik för att köpa lite dricka men vi drog norrut på Drottningg, till ICA, istället och köpte Varsin Ginomax och Pripps Energy, "En sportdryck som motverkar fysisk och mental trötthet" Som det stod på den. På vägen mot ICA sprang vi förbi en park som vi gick ner och igenom medans vi drack våra drycker följde en stig som ledde oss till en massa trappor. Bestämde oss för att springa upp för dem allihopa och sen fortsatte stigen söder. Vi kom fram till Tågagatan som vi tog uppåt men svängde direkt av upp till Brommagatan. Vi kom fram till Magnus stenbocksskolan och tog till vänster och direkt höger. Upp till Tågagatan och höger upp mot Ringstorp. Raktfram vid korsningen, Hammarbergsg höger på Kurirg och en genväg till vänster som ledde oss rakt hem igen.

Tog det lungt ett tag i köket, men inte för länge! Ut igen! Det var som om vi återupptog rundan från Kurirgatan och följde den hela vägen ner till Gång&Cykelbanan vid macken som gick ner i en tunnel och vidare igenom en annan tunnel. Vi fortsatte på Lägervägen till en rondell och fortsatte på Filbornavägen till en annan rondell. Tog höger och direkt vänster in på Åmålsgatan, höger och vänter på Kristinehamnsgatan. ut på en cykelbanan som i stortsätt följe Ragnvallagatan. (Pissepaus bland träd och buskar i dimman) :D
Framme vid ragnvallaområdet som vi nästan bara gick igenom och ut på S. Hunnetorpsvägen runtom ett äldreomsorgsboende (tror jag att det är) och till sommargatan och hem till Wiktor. Trötta som ett par maddårfakkors som vi var sneade vi vid datorn efter att ha druckit en proteindryck som Wiktor hade lärt sig att göra. Inte så äcklig faktiskt. Förvånande.

Ringde upp morsan och fick skjuts hem. Kom hem och duschade och nu sitter jag här.
Träningsverk imorgon då ja.. SKÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖNT! ;)

Vi sprang inte NONSTOP under hela rundan, fifan. Utan jag fick mina små "rökaranfall" emellan åt. :D
Fett jobbig dag men så jäävla kul! ;)


Crowdbum - Scary Monsters And Nice Spirits

2012-03-25 18:16:44 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


 

En cover på Skrillex - Scary Monsters And Nice Spirits av Crowdbum

Ganska fet ändån aaaalltsöö ... ;D


Epinephrine - Overdose

2012-03-24 19:22:13 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


En rolig film som påminner om mig och Wiktor. perfekt när de ha samma namn också ;D



Gjorde en sida på facebook, bara för att jag kan: http://www.facebook.com/EpinephrineGoodTimes
Ska prova Twittra lite igen, finns här: https://twitter.com/EpinephrineOD
Kolla in min Facebook: http://www.facebook.com/Epinephrine0verd0se
Google+:
https://plus.google.com/104429607291734675780
Youtube: http://www.youtube.com/user/EpinephrineOverdose


Eurocop Radio

2012-03-11 19:42:45 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Letade upp gamla goda Europcop. "alkoholisterna" som busringer folk och polisanmälda X antal gånger. hahha fan längesen man lyssnade på dem. Synd att Radiobus.se inte verkar finnas längre. Fanns flera kända busringare där som man kunde lyssna på, hahah. Verkar som att EC inte sänder Live radio längre sen typ 2011.
Roligt att lyssna på vissa busringningar.. Man vet att de inte egentligen menar något illa utan gör det endast för skojs skull, även när syftet kan vara endast för att irritera folk men i detta fallet gör dessa två grabbar allting för sin radiostation som dock inte längre verkar vara uppe.

Här är några roliga busringingar som jag hörde för en liten stund sen.

Favoriter, men sadulisten:



Samtal från "Sadulisten"


Samtal från "Bubba"
Och ett litet med båda.

 


Gagtime!!

2012-03-09 17:28:10 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..



 


 












Women logic...




Epic Poem

Threatning a man to drop the gun who wants to shoot himself.. with a gun.



Etik & Moral, Förlåtelse

2012-03-04 22:58:33 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Har idag läst min religion i x antal timmar. Etik och Moral är rätt så intressant c: Läst bland annat om Pliktetikerns väg, Konsekvensetikerns väg och Sinnelagsetikerns väg och om samvete. Har djur samvete? Ja, tydligen shimpanser iallafall. ^^

Förlåtelse
"Döm inte genast!
Var mild! Förlåt!
Betänk din egen skuld!
Om vi visste allt om varandra,
Så skulle det vara lätt att förlåta.
Då fanns det ingen stolthet eller högmod längre.
"
-Hafiz (Persisk 1300-talspoet)

Att be om förlåtelse är en av de första moraliska handlingarna vi får lära oss som barn. De flesta religionerna betonar vikten av att förlåta sina medmänniskor och storhet i att ångra det man gjort fel och be om förlåtelse för detta. Det finns t.o.m sörskilda högtider, t.ex. den judiska Jom Kippur, då ånger och förlåtelse helt står i centrum.
För mig har förlåtelse varit något extremt betydelsefullt för min del. Men jag vill höra personen som gjort fel be om det. Jag kan inte bara gå fram och säga "jag förlåter dig" om de inte själv insett att de gjort fel.
Som jag själv talat om för några som är mig nära ; "Jag bryr mig sällan om vad folk gjort, bara om hur de hanterar det". Jag menar då såklart att vad den personen än har gjort för fel så förlåter jag den bara om han eller hon kan inse att denne gjort fel och ber om förlåtelse, en ny chans eller få ställa fel till rätta.
Jag brukar också säga att alla förtjänar en andre chans. Vilket betyder att jag sällan ger en tredje.  Tredje chans gäller bara om jag har en bra lång historik med den personen.

BTW
, har kollat färdigt på Chuck idag också! Färdig med alla 5 säsonger! Boyah! NÄSTA SERIE!!

  
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu