Hilarious!

2012-11-27 20:13:00 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


 Först fina GIFs
http://d2ovcr3h00rzir.cloudfront.net/pictures/8ede06ecd4c633266fdced4089d42ddd.gif
 
http://d2ovcr3h00rzir.cloudfront.net/pictures/1d8c9f71eaa6923fc9d3cd5d10aea4ce.gif
 
http://d2ovcr3h00rzir.cloudfront.net/pictures/96e07156db854ca7b00b5df21716b0c6.gif
 

 
Lite roliga Bilder
 Klockrent
 True Shit!
Motivation
 Testa
 Väl planerat
 De hade sett mindre farliga ut med..
When's  your birthday
 What most people see
 

Bad Timing!

2012-11-26 15:48:00 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Mycket dålig timing alltså.. jag har mitt sista prov i Företagsekonomi imorgon, förmodligen kl 12:15, och jag har blivit sjuk. eftersom allting är så jävla kompliserat för skolan, csn och fanåhansmormor så tänker jag inte ens sjukanmäla mig. För då kommer de säkert vilja ha läkarintyg å sånt bajs. Skulle jag flytta provet till på torsdag istället (om jag kunde) så vet jag inte om jag skulle må bättre eller sämre heller. bajsbajsbajs. Så jag ska till skolan imorgon och göra mitt prov och smitta ner alla där så mycket jag bara kan sen hem och sova tills jag blir frisk sen fortsätta med min matte som Rektorn, Thomas Pettersson, rekommenderade.
Får ta med tvåhundra packet näsdukar och halstabletter så jag överlever minst i en timma.
 
Jag har fått min nya mobil idag, iPhone 5. Väntar på att morsan ska hämta pappa sen på vägen hem ska de hämta mobilen. Äntligen kan jag använda en mobil som den är till för. yay.. 
 
Nu måste jag plugga, hej svejs!
 

 
 

 
 
Stay Tuned More More Crap...
Cheers!
 
 

Heroes

2012-11-09 20:06:00 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Quickly now!
På sistone har det varit stunder jag inte känner för att göra ngt. Liksom ta en paus. Eftersom det går rätt så bra med pluggandet så gillar jag att titta på serier och roliga filmer. När jag sett nästan allt hittat på nätet så kom jag på att jag kollade på "Heores" för några år sedan och var rätt så spännande. Jag såg första säsongen på tv och kunde inte vänta på nästa. Då visste jag knappt vad en torrent var och nu .. HAH Idag har jag alla fem säsonger och ska se vartenda avsnitt. Vet inte hur lång tid det kommer att ta, men det är rätt spännande att se det igen. Kommer inte ihåg mkt av vad som hände av det jag såg på den tiden så det blir extra kul. Så när jag inte gör ngt så kollar jag på Heroes nu mera medans jag lider av min konstanta illanmående, huvudverk och mitt hörselskadade öra. Fast jag mår på det viset så lever jag och jag tränade faktiskt igår. Anyway..
 
Här är en trailer: 
 
Stay Tuned For More Crap!
Cheers!
 

Dröm-mål och Motivation!

2012-11-06 23:29:00 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


 
Helt Otroligt att jag gick upp tidigare än vanligt idag och käkade frukost (gör aldrig det annars) Första gången på länge så var jag hungrig på morgonen. Käkade och drog iväg till Lernia och gjorde del 1 av Två på Företagsekonomin, kändes som att det gick bra och den känslan får jag hoppas på ha rätt tills jag får reda på svaren. Direkt efter provet gick jag från provsalen och tyckte det skulle vara bra att sätta igång att plugga inför den andre delen med en gång så jag gick till lektionen som inte riktigt var slut ännu men var ensam där med läraren och gick igenom bokförning. Fett mycket skit som trycktes in i skallen på mig men verkade få klämm på det mesta ganska snabbt. Så hjärndö som jag var efter att suttit där nån extra timma stack jag hem och käkade middauugggggegegeg och brännde bort hjärnan framför datorn resten av dagen. klockan är nu 22:50 och jag är sjukt jävla trött och känner hur mina ögon strejkar emellanåt. Så skriver jag konstigt nu så är det inte medvetet. Förutom hur jag skrev "middag", så dum är jag inte.
  Längtar tills jag pluggat upp det sista jag har, då ska jag ta en fete break. Men inte allt för lång, då blir jag lat igen. Satt dock innan och funderade på om jag ska ta en skitjobb som jag kan göra om dagarna samtidigt jag pluggar. Om det ens går ihop. Hade varit nice med lite extra cash i fickan liksom. Lol! Och jag skulle också kunna betala den skit jag egentligen inte ska behöva betala. Har ju en bok som jag betalade och fick en påminnelse om dagen efterr att jag hade betalt den. Sen började kronofogden skicka brev pga det. I alla fall så vill jag inte bli för lat när jag pluggat lite för jag ska orka jaga drömmarna, få fatt i dem och göra dem till verklighet. Kan inte säga vad det är men skulle kunna säga hur.
 

 
 Motivation! Vilket jag läste lite om idag.
"Alldeles för ofta tänker vi på det vi vill undvika: du vill inte få underkänt på tentan, du vill inte hamn i vattengraven vid artonde hålet och du vill inte att chefen ska tycka att ditt förslag är dåligt. Men om det är så du tänker när du fokuserar på ditt mål, programmerar du din hjärna att koncentrera sig på just det dåliga betyget, vattengraven och chefens sura min.
 Koncentrerar du dig på att inte hamna i vattengraven kommer du träna din hjärna att hamna just där eftersom det är den handligen du ser framför dig hela tiden (medan du säger "inte göra så till dig själv"). Och då är det inte så konstigt om golfbollen plumsar i gång efter gång. Du har använt ditt positiva tänkand till att stärka ett negativt resultat. Och du glömde helt bort att träna på vad du skulle göra. För det handlade ju inte om att inte få underkänt eller att inte hamna i vattnet. Det handlade snarare om att skriva bra eller ha bollen kvar på banan. Och att få bossen att gilla det du presenterar.
  I positivt tänkande är det viktigt att du tänker positivt kring en positiv handling, det vill säga en handling där du gör något, och inte tänker positivt kring en negativ handling, det vill säga en handling du undviker något.
  Programmera aldrig dig själv att inte vara sjuk - programmera dig att vara frisk och vid god hälsa. Du ska aldrig koncentrera dig på att inte misslyckas, du ska koncentrera dig på att lyckas. Låt aldrig någonsing tanken att du är dum få fotfäste. Programmera dig istället att bli smarkare och smartare."
 
För att nå ditt dörmål så måste du fortfarande göra om den så att den blir ett praktiskt mål som du i sin tur bryter ner. Men för att du ska palla med att pilla dig hela den långa vägen till din dröm behöver du ofta något starkare än vanligt vardagsmotivation: du behöver en raketmotor. Den kan du skaffa dig genom att smaka på hur det kommer att kännas när du väl är framme - vilket är precis vad vad visualisering kan erbjuda.
 Visualisering är alltså inte ett substitut för handling. Det är en teknik för att få dig att längta efter handling! Visualisering innebär inte heller att du ska ta så lätt på saker och ting att du snubblar på oväntade hinder. Istället ska det vara motivationen som får dig att bryta ditt mål i delmål och formulera strategier för olika händerlser på vägen. De visualierande bantare som inte lyckades gå ner i vikt, de jobbsökande som till sin förvåning inte fick sina jobb drömjobb och de som deppigt nog inte fick sin drömpartner hur mycket de än såg det framför sig glömde alla bort att också ha en handlingsplan. Så visualisera inte bara dig själv hur tillfredställande det är. Folk Tenderar inte att bara vandra omkring och sen plöstligt upptäcka att de är på toppen av Mount Everest.
Och visualisera endast när du känner att du tappar motivationen, annars kan det gå illa till. Spela gärna upp din favoritlåt i bakrunden när du känner att du bli taggad så kan du även spela upp den låten när du känner dig otaggd, efter att du visualiserat med den samtidigt. Hoppas du fattar!
 
Finns så mycket annat man också kan göra men det kan jag inte skriva här. Allt detta är ur Kosnten att få Mentala Superkrafter av Henrik Fexeus. Djävulsk bra! Myyycket intressant!
SÅ! Nu ska jag uppdatera dagens låt och sen dö. Klockan är nu 23:26. Ha det!
 
Här är en Rolig film: 
 
Stay Tuned For More Crap...
Cheers!
 

  
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu